ek wk voetbalpool manager
slider css by cssSlider.com v1.8

EK-WK voetbalpool manager

Het EK-WK voetbalpool manager is een website om makkelijk en snel met je vrienden, familie of je bedrijf een voetbalpool op te zetten voor het EK of WK. De wedstrijden van het toernooi zijn al automatisch ingevoerd. Als het regelement is samengesteld kunnen de deelnemers zich inschrijven. Je kunt de stand gemakkelijk volgen via de eigen website van jouw voetbalpool.

Het organiseren van een voetbalpool gaat eenvoudig en snel in 4 stappen;

Bij voetbalpool manager zijn er 2 versies. Je hebt de gratis versie. Hier kunnen maximaal 5 deelnemers aan de gratis voetbalpool deelnemen. Er is ook nog een premium versie. Je mag hier een onbeperkt aantal spelers toevoegen, je kunt een eigen logo plaatsen en een eigen twitteraccount aanmaken voor jouw website. Daarmee kun je tweeten over de gebeurtenissen die plaats vinden in jouw voetbalpool. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van deze voetbalpool. Bij het upgraden van je account naar premium gaan er geen gegevens verloren !

Hieronder zie je hoe je de voetbalpool moet organiseren. Vul al de gegevens in. Daarna ontvang je per mail jouw accountgegevens van de voetbalpool.

De naam van jouw voetbalpool kun je als beheerder zelf via de website invullen, deze naam heb je nodig om in te loggen.

Naam voetbalpool:
Naam beheerder:
E-mailadres:
Code:
ek wk voetbalpool manager

Premium versie

Als je gaat upgraden naar premium, heb je een aantal extra mogelijkheden;

Lees verder...

About

Wij werken al sinds 2002 vol enthousiasme en plezier aan onze website Voetbalpool Manager. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet wordt er veel gebruik gemaakt van onze website.

Lees verder...

Renzware social media

Vind je Voetbalpool Manager een handige app like ons dan op Facebook of deel het met je vrienden.Volg Renzware op Twitter en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Voetbalpool Manager.Bekijk mijn profile op LinkedIn.

View Rene Zinken's profile on LinkedIn


Renzware op Twitter


Renzware Copyright © 2012 - 2017