ek wk voetbalpool manager
slider css by cssSlider.com v1.8

About

Wij werken al sinds 2002 vol enthousiasme en plezier aan onze website Voetbalpool Manager. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet wordt er veel gebruik gemaakt van onze website.

De eerste versies waren een Windows-applicatie maar in de loop der jaren is dit veranderd naar een webapplicatie. Deze transitie vond plaats in 2013 en werd voor het eerst in gebruik genomen tijdens het WK 2014 in Brazilië.

We blijven de site ontwikkelen. Voetbalpool Manager heeft een nieuwe lay-out gekregen en we hebben de nodige aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd voor het EK 2016 in Frankrijk.

Rene Mijn naam is René en naast de vele voorgaande projecten ben ik de bedenker en heb ik de technische realisatie van Voetbalpool Manager verzorgd.

www.renzware.nl
@RenzwareStefano Ik ben Stefano, geboren in 1998. Tijdens het project Voetbalpool Manager ben ik verantwoordelijk voor het grafisch design van de site.

www.digitalware.nl
@DigitalwareMC

Voor vragen of meer informatie vul dan onderstaand formulier in en klik op Verstuur.

Naam:
E-mail:
Vraag:

Voetbalpool aanmaken...

Voetbalpool Manager

Voetbalpool Manager is een web-applicatie om een voetbalpool te organiseren.

Het doel van Voetbalpool Manager is dat je gemakkelijk en snel de voetbalpool kunt organiseren. Alles staat al voor je klaar. Het wedstrijdprogramma is al ingevoerd. Daarnaast vinden er steeds automatische controles plaats zodat alle voorspellingen correct zijn ingevuld en de punten automatisch worden toegekend. Dus je hoeft zelf niks bij te houden! Je kunt je meteen inschrijven en de voorspelling naar jouw wens invullen.

Lees verder...

EK-WK voetbalpool manager

Het EK-WK voetbalpool manager is een website om makkelijk en snel met je vrienden, familie of je bedrijf een voetbalpool op te zetten voor het EK of WK. De wedstrijden van het toernooi zijn al automatisch ingevoerd. Als het regelement is samengesteld kunnen de deelnemers zich inschrijven. Je kunt de stand gemakkelijk volgen via de eigen website van jouw voetbalpool.

Vraag je eigen voetbalpool inclusief website aan en probeer het gratis en geheel vrijblijvend.

Lees verder...

F1-pool Manager

Een F1-pool organiseren met de snelheid van Max Verstappen.

Binnenkort ook beschikbaar de F1-pool Manager voor het organiseren van een F1-pool.

Maak de races nog spannender. Speel mee in de Renzware F1-pool of organiseer zelf een F1-pool.

Renzware op Twitter


Renzware Copyright © 2012 - 2017