ek wk voetbalpool manager
slider css by cssSlider.com v1.8

Upgrade naar premium

Als je gaat upgraden naar premium, heb je een aantal extra mogelijkheden;

De kosten voor deze upgrade bedragen 3 euro. Hiervoor dient u een sms te sturen. Let er wel op dat je SMS-betalingen niet geblokkeerd zijn. Ook kunt u niet via prepaid betalen! Hieronder vind je een linkje om de SMS-betalingen te deblokkeren. Dit moet je zelf doen. Dat kunnen wij helaas niet voor je regelen.

SMS-betaling deblokkeren...


De betaling loopt via Targetpay.com. Na het versturen van een SMS ontvang je een code. Deze hoor je in te voeren bij de beheerpagina van de voetbalpool. Na het invoeren van deze code ben je ge-upgrade naar premium. Bij het upgraden van je account naar premium gaan er geen gegevens verloren! Dus als je al via de gratis versie een pool hebt aangemaakt zal deze blijven bestaan!

Voetbalpool aanmaken... Upgraden naar premium versie...

Voetbalpool Manager

Voetbalpool Manager is een web-applicatie om een voetbalpool te organiseren.

Het doel van Voetbalpool Manager is dat je gemakkelijk en snel de voetbalpool kunt organiseren. Alles staat al voor je klaar. Het wedstrijdprogramma is al ingevoerd. Daarnaast vinden er steeds automatische controles plaats zodat alle voorspellingen correct zijn ingevuld en de punten automatisch worden toegekend. Dus je hoeft zelf niks bij te houden! Je kunt je meteen inschrijven en de voorspelling naar jouw wens invullen.

Lees verder...

EK-WK voetbalpool manager

Het EK-WK voetbalpool manager is een website om makkelijk en snel met je vrienden, familie of je bedrijf een voetbalpool op te zetten voor het EK of WK. De wedstrijden van het toernooi zijn al automatisch ingevoerd. Als het regelement is samengesteld kunnen de deelnemers zich inschrijven. Je kunt de stand gemakkelijk volgen via de eigen website van jouw voetbalpool.

Vraag je eigen voetbalpool inclusief website aan en probeer het gratis en geheel vrijblijvend.

Lees verder...

Renzware social media

Vind je Voetbalpool Manager een handige app like ons dan op Facebook of deel het met je vrienden.Volg Renzware op Twitter en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Voetbalpool Manager.Bekijk mijn profile op LinkedIn.

View Rene Zinken's profile on LinkedIn


Renzware op Twitter


Renzware Copyright © 2012 - 2017