• Zonder moeite een voetbalpool organiseren voor bedrijf, vereniging of familie met een eigen website
  • Plaats een eigen logo en/ of Twitter widget op je website
  • Mogelijkheid om je eigen bonusvragen te maken en eventueel een overzicht met de te winnen prijzen
  • Overzichtelijke schermen om de voorspellingen in te vullen
  • Alleen selectie van landen mogelijk welke op de betreffende positie kunnen komen
  • Automatische controle of de deelnemer alle voorspellingen heeft ingevuld
  • Mail gemakkelijk naar alle deelnemers door alleen het bericht te typen, kop en voettekst worden automatisch aangemaakt
slider css by cssSlider.com v1.8

Voetbalpool Manager

Voetbalpool Manager is een web-applicatie om een voetbalpool te organiseren.

Het doel van Voetbalpool Manager is dat je gemakkelijk en snel de voetbalpool kunt organiseren. Alles staat al voor je klaar. Het wedstrijdprogramma is al ingevoerd. Daarnaast vinden er steeds automatische controles plaats zodat alle voorspellingen correct zijn ingevuld en de punten automatisch worden toegekend. Dus je hoeft zelf niks bij te houden! Je kunt je meteen inschrijven en de voorspelling naar jouw wens invullen.

Wat maakt onze site zo uniek?

  • De organisator van de voetbalpool kan zelf het regelement bepalen.
  • Daarnaast kan de organisator de bonusvragen handmatig aanpassen, zodat de organisator zelf leuke vragen kan bedenken voor jouw bedrijf, vrienden of familie als je een pool maakt.
  • Elke voetbalpool heeft zijn eigen website. Deze is dan uitsluitend zichtbaar voor jou en jouw deelnemers.
  • Er is een helpdeskfunctie beschikbaar via de eigen beheerpagina van jouw pool.

Indien je al een account hebt voor een voetbalpool dan kan je aan de rechterkant van het scherm inloggen.

Heb je nog geen account maar je bent wel uitgenodigd ? Registreer je dan via het inlogscherm om aan de voetbalpool mee te doen.

Liever zelf een voetbalpool organiseren? Maak dan je eigen voetbalpool aan op www.renzware.nl


Wie zijn wij

Wij werken al sinds 2002 vol enthousiasme en plezier aan onze website Voetbalpool Manager. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet wordt er veel gebruik gemaakt van onze website.

De eerste versies waren een Windows-applicatie maar in de loop der jaren is dit veranderd naar een webapplicatie. Deze transitie vond plaats in 2013 en werd voor het eerst in gebruik genomen tijdens het WK 2014 in Brazilië.

We blijven de site ontwikkelen. Voetbalpool Manager heeft een nieuwe lay-out gekregen en we hebben de nodige aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd voor het EK 2017 (WEK 2017) in Nederland.

Mijn naam is René en naast de vele voorgaande projecten ben ik de bedenker en heb ik de technische realisatie van Voetbalpool Manager verzorgd.

www.renzware.nl
@Renzware

Ik ben Stefano, geboren in 1998. Tijdens het project Voetbalpool Manager ben ik verantwoordelijk voor het grafisch design van de site.

www.digitalware.nl
@DigitalwareMC
Disclaimer

De informatie op deze website wordt gebruikt voor het organiseren van een voetbal pool. We streven ernaar om de informatie up-to-date en correct te laten zijn. We geven echter geen garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, of diensten voor enig doel. Alle vertrouwen die u in dergelijke informatie heeft is daarom strikt op eigen risico. In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade zonder uitzondering, indirecte schade of gevolgschade, of enig verlies van winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website. Deze website bevat links naar andere websites die niet onder het beheer van de Renzware vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Het opnemen van een link impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of een ondersteuning van de standpunten van deze sites. Er wordt alles aan gedaan om de website soepel draaiende te houden. Echter, Renzware neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.